Μανικετόκουμπα Οβάλ Ασημί – Μαύρο με Κομψό Σχέδιο

15,00 

Κομψά οβάλ μανικετόκουμπα σε αποχρώσεις ασημί και μαύρο που προσδίδουν αρχοντιά και διαχρονικό στυλ σε κάθε ανδρική εμφάνιση.

Κωδικός προϊόντος: MAN.3412 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Τα οβάλ μανικετόκουμπα σε ασημί και μαύρο χρώμα αποτελούν ένα εκλεπτυσμένο αξεσουάρ που ολοκληρώνει κάθε επίσημο ή κομψό ντύσιμο. Ο διαχρονικός συνδυασμός των δύο χρωμάτων δημιουργεί μια αίσθηση πολυτέλειας και σοβαρότητας, καθιστώντας τα ιδανικά για επαγγελματικές εμφανίσεις, βραδινές εξόδους ή επίσημες εκδηλώσεις.

Το οβάλ σχήμα τους χαρίζει αρμονία και κομψότητα, ενώ το φινίρισμα τους τα κάνει να μοιάζουν με κόσμημα πάνω στο πουκάμισο. Μπορούν να φορεθούν άνετα από το πρωί έως αργά το βράδυ και συνδυάζονται εύκολα με κάθε στυλ ένδυσης.

Διαθέτουν διάμετρο περίπου 2 εκ. και περιλαμβάνουν συσκευασία δώρου, αποτελώντας μια εξαιρετική επιλογή για δώρο σε κάθε άνδρα που εκτιμά τις προσεγμένες λεπτομέρειες και το διαχρονικό στυλ.